ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

دوراهی برای بازیکن شمالی؛ هم پرسپولیس او را می‌خواهد و هم استقلال

تیم‌های استقلال و پرسپولیس مشترکا روی یک بازیکن شمالی دست گذاشته‌اند و این بازیکن کسی نیست جز جواد آقایی‌پور.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبیعی است جواد آقایی‌پور مورد توجه تیم‌های استقلال و پرسپولیس باشد به این خاطر که ۹ گل زده است و این آماری بالاتر از مهاجمانی است که استقلال و پرسپولیس در اختیار داشته‌اند.

 

جواد آقایی‌پور هم چنان با استقلال خوزستان قرارداد دارد اما بر اساس وعده ای که باشگاه به وی داده است، این فصل می‌تواند راهی یک تیم جدید شود. همزمان با پایان فصل تیم‌های استقلال و پرسپولیس مذاکراتی با باشگاه استقلال خوزستان برای جذب این بازیکن داشته اند و صحبت‌هایی نیز با وی داشته‌اند.

 

سیروس پورموسوی سرمربی تیم استقلال خوزستان هم جدایی این بازیکن از تیمش را تایید کرد و در مورد مقصد بعدی این بازیکن گفت: «این بازیکن یک فصل دیگر قرارداد دارد، ولی ما در فصل گذشته و بعد از آنکه ماندنش قطعی شد، در نقل‌وانتقالات زمستانی به او قول دادیم که بابت فصل آینده هر کمکی از دست‌مان بر بیاید انجام می‌دهیم تا او به یک باشگاه خوب برود و پیشرفت کند. ما به این بازیکن کمک خواهیم کرد که بهترین انتخاب را انجام دهد و اگر آقایی‌پور در هر باشگاهی بدرخشد افتخارش برای استقلال خوزستان است.»

 

گفتنی است فصل گذشته تیم‌های استقلال خوزستان و استقلال تهران قرارداد خواهر خوانندگی امضا کرده اند اما در نهایت در جابجایی که صورت می گیرد، نظر بازیکن هم شرط است./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار